Flashie's potetrykk

Takk for at du besøker hjemmesiden. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Elin, 17. des, 2015
En liten julehilsen fra enfortsatt lykkelig Field eier i Lidkøping. Dennis er nå snart 2,5 år og vi koser oss i skogene med vår lille venn. En kjærlig hund som gir mye glede
E-post:
Skrevet av Martine, 5. feb, 2015
Hei
Jeg har lest siden din om blodspor sikkert 4 ganger. Er det slik at utlendinger kan også ta bevegelige prøver? Jeg tenkte meg til Sverige og Finnland for prøver men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.
Har du noen tips til meg?

mvh
Martine
E-post:
Skrevet av peter , 2. jan, 2015
A GREAT SITE just like the Dogs you have had. I am happy to have been a very very small part of it all and am looking forward to the next 20 Years.
E-post:
Skrevet av Elin, 19. des, 2014
Hei, vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år.
Dennis har det godt og utvikler seg til en harmonisk hund. Tenårings problemer har vi ikke merket noe til. Vi øver mye på spor og har det kjempegøy med vår Field.
Skrevet av Grethe, 18. jun, 2014
Hei kjempe flott side med masse info :) spesielt ang spor
Skrevet av Hanne Oksett, 20. mai, 2014
Hallo på dere!
Gøy med oppdatering - og så fine bilder dere tar. Er imponert!!
E-post:
Skrevet av Fadir, 15. mai, 2014
Basic nutrition without fat and sugar is the right way
E-post:
Skrevet av Elin Henkel, 1. mar, 2014
Hei, Et lite poteavtrykk etter å ha lest gjennom dine fine sider. Vi var så heldige å få en liten Field gutt i August 2013 og nyter nå dagene med en herlig hund som utvikler seg til å bli både trygg og glad.
Skrevet av Elin Henkel, 1. mar, 2014
Hei, Et lite poteavtrykk etter å ha lest gjennom dine fine sider. Vi var så heldige å få en liten Field gutt i August 2013 og nyter nå dagene med en herlig hund som utvikler seg til å bli både trygg og glad.
Skrevet av Anne-Grethe Ingvaldsen, 6. des, 2013
Hei ! beklager men jeg har vist en sendt meldingen til feil person, men du har en utrolig flott Field Spaniel, jeg har vært i kontakt med Hanne som har Sally. Jeg har hatt Engelsk Springer Spaniel i 15 år, og har vært aktiv innom både lydighet og spor, min mann bruker de på jakt på skogsfugl som tiur, orrfugl etc.
Skrevet av Anne-Grethe Ingvaldsen, 6. des, 2013
Hei Hanne ! så flott hjemmesiden blir, du er flink syns jeg. Kan jeg få sette meg på valpeliste hos deg, jeg har bestemt meg for at det blir en Field Spaniel på oss.
E-post:
Skrevet av Elin Henkel, 31. mai, 2013
Hei, sender et lite avtrykk i gjesteboken din etter å ha lest og sett på de flotte sidene dine. Har sendt deg en mail angående vår seriöst og store interresse for Field spaniel.
E-post:
Skrevet av Brit Henriette Enger, 2. jul, 2012
Hei! Det er riktig morsomt å lese siden din om Field Spaniel! Fint også at Marit har satt opp en historisk oversikt over rasen i Norge. Jeg vil komme med en liten tilleggsoppysning om kullet etter Rhiwlas Haf som ble født her hos meg som første kull i Norge. Jeg beholdt 2 av valpene, ikke en som det står. Ragged Robin (Robin) ble også hos meg da jeg ikke klarte å selge den herlig mammadalten. Han levde til 2003 og ble 11 år gammel, måttel avlives pga HD grad 1 og fikk veldig vondt for å gå tross gullinnsprøytning og medisin. Savner disse hundene så, er klar for en valp igjen snart! Herlig rase og merkelig at ikke flere er kommet til. Har fremdeles kontakt i England og følger med på hva som skjer. Lykke til videre med hundene!Mvh Brit Henriette Enger
E-post:
Skrevet av Hans Andersson, 25. feb, 2012
Vilka fina bilder !
E-post:
Skrevet av odd hauger, 26. jan, 2012
HEI
ER DET NOEN SOM KAN SETTE ME GPÅ SPORET AV RÅTEHUNDER I SVERIGE?
SEND TIPS/MAIL SNAREST TIL odd.hauger@ostcom.no
91381183
E-post: